HOME

                   

ΖΩΔΙΑ 2008

Ονειροκρίτης

Α-Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν-Ξ-Ο-Π-Ρ-Σ-Τ-Υ-Φ-Χ-Ψ-Ω   [pdf]

 

 

Ετήσια πρόβλεψη για τον Αιγόκερω 22/12 - 19/1

   

 

Υποδεχτείτε το 2008 με συγκρατημένη αισιοδοξία. Εμφανίζεστε Ιδιαίτερα δυναμικοί προσπαθώντας και καταφέρνοντας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας πάση θυσία. Σε γενικές γραμμές η νέα χρονιά εμπλουτίζει τη ζωή σας και σας οπλίζει με ακαταμάχητα όπλα που θα φανούν χρήσιμα σε όλους τους τομείς της δράσης. Στις 26/1ου, ο μεταρρυθμιστής Πλούτωνας θα επισκεφτεί το Ζώδιο σας, συμβάλλοντας στην οριστική αλλά σταδιακή και μακροχρόνια μετάλλαξη της προσωπικότητας και του βαθύτερου συναισθηματικού σας κόσμου. Θα αισθανθείτε μια εσωτερική δύναμη που σας μεταμορφώνει και σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας εξετάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν όπως και οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σας ωθήσουν να διδάξετε και να διδαχθείτε. Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του έτους θα οδηγήσετε τα πράγματα στον σωστό δρόμο και θα απολαύσετε ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ανυπομονησία και η υπερένταση θα συνοδεύουν κάθε σας σκέψη και προσπάθεια. Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να γνωρίζετε πως έχει τις ρίζες της στις ευαίσθητες ισορροπίες του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και στα βιώματα της παιδικής και εφηβικής σας ηλικίας. Σας συνιστώ να κάνετε υπομονή και να χρησιμοποιείτε δημιουργικά την επίδρασή σας προς το περιβάλλον. Οι εξελίξεις σας ευνοούν. Μην μελαγχολείτε. Βρείτε τρόπους να ξεδώσετε και εξωτερικεύστε επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα. Προσπαθήστε να διεκπεραιώνετε πράγματα και υποθέσεις που έχουν προτεραιότητα και αποφύγετε να κοιτάτε προς τα πίσω και να προσπαθείτε να αναλύετε καταστάσεις που, εκ των πραγμάτων, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να λυθούν. Απ την αρχή της χρονιάς η ψυχολογία σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και έτσι η ρουτίνα της δουλειάς και το καθημερινό στρες δεν θα σας καταβάλλουν. 'Eτσι λοιπόν θα αισθάνεστε πως οι κόποι σας όχι μόνο δεν πηγαίνουν χαμένοι αλλά σας βοηθούν να υλοποιήσετε και την επιθυμία σας για άνοδο. Κατά τη διάρκεια του 2008 θα αντιμετωπίζετε το παρόν με αισιοδοξία και το μέλλον με ενθουσιασμό. Οι εμπειρίες που αποκομίσατε στο παρελθόν απ τη δουλεία σας, σας φωτίζουν τον δρόμο και σας οδηγούν σε επιτυχίες. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2008 θα ευνοηθούν εκείνοι από σας που κατορθώνουν να προσαρμόζονται στις εξελίξεις δείχνοντας ευελιξία και απουσία δογματισμού. Στα οικονομικά ζητήματα ευνοήστε. Τα κεφάλαιά σας υποστηρίζονται όπως και η επενδύσεις σας. Εάν σκέφτεστε να δανειοδοτηθείτε για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή για να αγοράσετε κάποιο ακίνητο προτιμήστε αυτό να γίνει απ το φθινόπωρο και μετά. Σε κάθε περίπτωση το ξεκίνημα της χρονιάς για τα αισθηματικά σας προβλέπεται υπέροχο. Τον άνοιξη πάρτε πρωτοβουλίες όσον αφορά τα αισθηματικά σας και απελευθερώστε την αυτοέκφρασή σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι ενδέχεται να αναπτύξουν το διάστημα αυτό κάποιας σχέση. Κάποιοι δεσμευμένοι θα παρασυρθούν σε συναισθηματικές ακρότητες. Και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμηθούν στιγμές απ το παρελθόν.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Υδροχόο 20/1 - 19/2

   

Το 2008 θα είστε οι πρωταγωνιστές μιας περιπέτειας, φορτωμένης γεγονότα και εξελίξεις. Η ζωή σας, η οικογένεια, οι σύντροφοι, οι φίλοι, η ίδια σας η προσωπικότητα μοιάζουν να διαφοροποιούνται στα πλαίσια ενός σκηνικού αλλαγών, αναθεωρήσεων, συνειδητοποιήσεων και μοιραίων ανατροπών. Κατά τη διάρκεια του πρώτου διμήνου φαίνεται να επηρεάζεστε υπέρμετρα από τα συναισθήματά σας. Επομένως η αντίληψή σας δεν θα είναι κοντά στην αλήθεια. Στην διάρκεια αυτής της χρονιάς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σας ωθήσουν να ερευνήσετε άγνωστες πτυχές του υποσυνείδητου εαυτού σας. Ορισμένοι από σας θα συλλάβετε την ουμανιστική σας διάθεση να πολλαπλασιάζεται. Ίσως τότε να αναλάβετε την προστασία και την περίθαλψη των ανήμπορων συνανθρώπων μας και τον αδέσποτων κατοικίδιων. Ο νους σας θα είναι πανέτοιμος, καθαρός και γρήγορος και θα σας επιτρέψει να βρείτε άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία και την ικανότητα σωστής αντίληψης που θα διαθέτετε, για να ερευνήσετε καινούργιες για σας, πηγές γνώσης. Οικογενειακά ζητήματα θα οδηγήσουν σε τριβές και ανακατατάξεις μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς. 'Eνα πάρτι ή μια φιλική συγκέντρωση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα σας. Πολλές επαγγελματικές μετακινήσεις και επαφές σας επιφυλάσσει τόσο το πρώτο δίμηνο όσο και οι αρχές του καλοκαιριού. Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ανοίγματα ως μέσα του Μάη. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται κατά την περίοδο του τελευταίου τετραμήνου θα συμβάλλουν στο να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς σας βρίσκει να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Εισβάλλουν στη σκέψη σας αναμνήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια ανεκπλήρωτους πόθους. Μια απρόσμενη γνωριμία θα δονήσει τα συναισθήματά σας μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Οι αδέσμευτοι, πιθανόν να μην στεριώνετε εύκολα με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε τώρα, γιατί θ' απογοητευτείτε. Δύσκολα θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά, μέσα από μια στενή σχέση στα τέλη της άνοιξης. Το καλοκαίρι αυτό εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κοινωνικής ζωής. Οι αισθηματικές ευκαιρίες έρχονται! Είστε γοητευτικοί τολμηροί και σίγουροι για την αισθηματική σας ζωή. Για σας που θέλετε να αποκτήσετε παιδί, δεν είναι κατάλληλη περίοδος, γιατί δεν θα είναι εύκολο να αφιερωθείτε στις απαιτούμενες φροντίδες.Αν και αρκετοί μπορεί να βρεθείτε στη δύσκολη θέση να σας προκύψει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τους Ιχθείς 20/2- 20/3

   

Παρουσιάζεστε στην αρχή της χρονιάς ευαίσθητοι και χαρούμενοι και πάνω απ όλα ανθρώπινοι. Η χρονιά εγκαινιάζεται με τον καλύτερο τρόπο για σας. Οι περισσότεροι Ιχθείς θα διακατέχεστε φέτος από υψηλά και ανθρωπιστικά ιδεώδη και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για την πρόοδο και την εξέλιξη. Στις σχέσεις ή τις δημόσιες επαφές να περιμένετε το ασυνήθιστο το απρόσμενο ή ακόμα και το υπερβατικό! 'Oπου και εάν βρίσκεστε χαρείτε τη ζωή και τις ευχάριστε εμπειρίες που έχει να σας δώσει και αφήστε τις μικρότητες τους εγωισμούς και τους αυτοπεριορισμούς σας στην άκρη. Στις 26/1ου ο Πλούτωνας θα εγκαταλείψει τον Τοξότη και περνώντας στον Αιγόκερω θα είναι για εσάς η αρχή μίας μακρόχρονης περιόδου αλλαγών στα σχέδιά σας. Αναθεωρείτε φιλίες καθώς τώρα πια δεν σας καλύπτουν απόλυτα οι άνθρωποι αυτοί και απλώς περνάτε το χρόνο σας μαζί τους μέχρι να έρθουν νέες γνωριμίες. Φωτίζεται κάθε πτυχή της ζωής σας και ανασύρονται στην επιφάνεια, όλα όσα μπορεί, συνειδητά ή ασυνείδητα, να φωλιάζουν μέχρι τώρα μέσα σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο με την τάση σας για αλλαγές. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα. Δείξτε όμως μια σχετική μετριοπάθεια και μην διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Στην πρώτη δυσκολία ή περιορισμό, είστε ικανοί να τα τινάξετε όλα στον αέρα, μόνο και μόνο με τη σιγουριά ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε το έργο σας απ την αρχή με επιτυχία. Οι επαγγελματικές σας επαφές και οι συνεννοήσεις σας ευνοούνται την άνοιξη. Το καλοκαίρι εγκαινιάζει μία περίοδο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών και εντάσεων με τους υφιστάμενούς σας. Η δουλειά σας παύει να είναι κουραστική καθώς εσείς την αντιμετωπίζετε ως μέσο και σκοπό για την εξέλιξη της καριέρας σας. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα. Δώστε την αγάπη σας απλόχερα να είστε βέβαιοι πως θα επιστρέψει στην καρδιά σας. Στο φιλικό σας περιβάλλον εισέρχονται πια νέα σημαντικά πρόσωπα. Aτομα προικισμένα με απόψεις και ιδέες προωθημένες θα αποτελέσουν τους πνευματικούς σας συντρόφους. Μέσα από τις σχέσεις σας σταδιακά αλληλοεξελίσσεστε βιώνοντας ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες. Για τους αδέσμευτους θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος το δεύτερο τετράμηνο για να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο.Η ολοκλήρωση ενός κύκλου στις συναισθηματικές σας σχέσεις φαίνεται να σας οδηγεί σε ωριμότητα και ψυχική ισορροπία τους τελευταίους μήνες αυτής της ενδιαφέρουσας χρονιάς.

 

 

  

     

 Ετήσια πρόβλεψη για τον Κριό 21/3 - 20/4

   

Σε γενικές γραμμές οι πλανητικές θέσεις χαρακτηρίζονται σχεδόν θετικές για εσάς. Εκμεταλλευτείτε την συγκυρία αυτή στοχεύοντας στην ευημερία και στην πνευματική σας εξέλιξη. 'Eνας από τους στόχους σας θα πρέπει να είναι ο περιορισμός του εγωκεντρισμού σας. Περιορίζοντας τον εγωκεντρισμό σας θα μπορέσετε να στρέψετε ένα μέρος του δυναμικού σας στην επίτευξη των στόχων σας. Στα μέσα του έτους φαίνεται πως οι περισσότεροι Κριοί θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το ξεκαθάρισμα που εδώ και τριετία εξελίσσεται στο περιβάλλον τους. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα παρατηρηθούν προβλήματα συνεννόησης με τον περίγυρο, ανακαλύπτοντας κάποιες σκληρές αλήθειες. Τα μαθήματα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα πρέπει να συνδυάσετε τον αγώνα σας για κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση με την παράλληλη φροντίδα προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μην αφήνεται να σας μπερδεύει το ξεκίνημά του 2008 που φαντάζει στάσιμο και πλήρες υποχρεώσεων. Τον Φεβρουάριο αλλά και τον Απρίλιο και Οκτώβριο τα πράγματα σας ευνοούν να τρέξετε μπροστά, αρπάζοντας ευκαιρίες και δρομολογώντας τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν σοβαρά τη φετινή χρονιά. Επειδή είναι γνωστό πως οι παρορμήσεις σας οδηγούν συχνά πυκνά σε υπερβολές και άσκοπες σπατάλες κοιτάξτε να συγκρατηθείτε. Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να σας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν αλλά φέτος θα βρεθεί σε ισορροπία. Πιθανόν κάποιο άτομο αλλόθρησκο ή αλλοδαπό να σας συγκινήσει κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών και της αδείας σας ενώ εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ενδέχεται να συναντήσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια της μετακίνησης.Στις διακοπές σας θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ενώ οι αδέσμευτοι Κριοί δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις γνωριμίες που θα κάνουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο 21/4 - 20/5

   

Οι ανακατατάξεις και τα νέα δεδομένα που χρωματίζουν τη ζωή σας αγαπητοί φίλοι Ταύροι σας κάνουν να βιώνετε μία διαδικασία αλλαγών κι επαναπροσδιορισμών. Εσείς μπορεί να χαρακτηρίζεστε από μία γενική σταθερότητα και μια αγάπη για τις συνήθειες όμως ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο δεν ευνοεί πλέον τα ήθη του παλιού καιρού ούτε το καλό γούστο. Το φθινόπωρο θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στα απλά και τα χειροπιαστά μια και το πρακτικό μέρος της ζωής και οι μικρές απολαύσεις είναι τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν. Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί να σκεφθείτε αρκετά ως τα μέσα του Νοέμβρη προτού καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι κοπιαστική αλλά ταυτόχρονα είναι και ευεργετική για το καλό όλων των πλευρών. Οι περισσότεροι Ταύροι έχετε ήδη δρομολογήσει απ την περασμένη χρονιά φιλόδοξες επαγγελματικές δραστηριότητες. Aλλοι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008 θα βάλετε μπροστά τις επαφές με την γραφειοκρατία και την υπογραφή συμβάσεων. Το Σύμπαν σας βοηθά να ανακαλύψετε τις κρυμμένες δημιουργικές σας ικανότητες και τα ταλέντα που δεν είχατε συνειδητοποιήσει. Οι περιστάσεις δεν ευνοούν τις κερδοσκοπικές κινήσεις ούτε τις επενδύσεις. Περιορίστε τα ακριβά σας γούστα και τοποθετήστε τις οικονομίες σας με ασφάλεια αποφεύγοντας τον δανεισμό. Είναι δυνατόν να υπάρξουν καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας που πιθανόν να έχουν αρνητικά αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αυτή η δυσκολία μπορεί να γίνει και η βασική αιτία στο να αποκτήσετε κάποια κίνητρα πιο προσεχτικής οργάνωσης και διαχείρισης φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τακτοποιήστε κάθε λογιστική εκκρεμότητα. Σαν Ταύροι που είστε έχετε τον τρόπο να καλύπτετε τις ανάγκες σας με μεθοδικές και έξυπνες κινήσεις. Το κλείσιμο της χρονιάς θα σας βρει περισσότερο εδραιωμένους και ασφαλείς τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Σχεδόν για όλους τους Ταύρους το νέο έτος εισέρχεται επηρεάζοντας ευνοϊκά τα αισθηματικά τους Με έμφαση τη φετινή μας Aνοιξη αρκετοί από σας θα απολαύσετε μια προσωπική επιτυχία και θα διασκεδάσετε. Οι συσχετισμοί στον ουρανό υποβοηθούν τις ερωτικές γνωριμίες με μέλλον.Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσουν να ξαναζωντανέψουν αναμνήσεις από προηγούμενες σχέσεις ή από μία περίοδο που σε αισθηματικό επίπεδο σημάδεψε τη ζωή τους.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τους Διδύμους 21/5 - 21/6

   

Κατά τη διάρκεια του 2008 οι περισσότεροι Δίδυμοι θα εμπλουτίσετε το πνευματικό σας δυναμικό με νέες ιδέες και φιλοσοφική γνώση. Στο μεγαλύτερο μέρος του έτους θα σημάνει την αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης μέσα απ τις αντιξοότητες που θα σας παρουσιαστούν. 'Eφτασε η ώρα της ενδοσκόπησης και της βαθύτερης συλλογής για τους περισσότερους του ζωδίου σας αρκεί να μην σας κυριεύσει η απαισιοδοξία. Οπλιστείτε με υπομονή. Να είστε σίγουροι πως η συνέχεια του θέρους θα σας αποζημιώσει κατάλληλα. Το καλοκαίρι θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας φορτίζοντας τις εσωτερικές σας μπαταρίες. Θα κάνετε όνειρα και θα ζητάτε εθελοντές για συντροφιά στα πάσης φύσης παιγνίδια σας. Απελευθερώστε την σκέψη σας. Γρήγορα θα σας γίνει φανερό πως οδηγείστε με σταθερά βήματα στον δρόμο των επιτυχιών. Στο πλαίσιο της καθημερινής σας ενασχόλησης προβλέπεται να συνυπάρχουν το άγχος η κούραση και η πλήξη. Κάπως έτσι δείχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα με το καλημέρα της χρονιάς. Μην πανικοβάλλεστε καθώς οι δυσκολίες και οι πιέσεις μπορεί να σας ζορίζουν προσωρινά αλλά το αποτέλεσμα της ακατάπαυστης δράσης σας γρήγορα θα διαπιστώσετε πως είναι δημιουργικό και ουσιώδη. Θα διαπιστώσετε φέτος, ότι γίνεστε περισσότερο ιδεαλιστές, ξεφεύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν σας αντιπροσωπεύει και επιδιώκετε την εξέλιξή σας, με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. ` Το πρώτο τετράμηνο σας βοηθά να αυξήσετε τα έσοδά σας και σας ωθεί στην απόκτηση περισσοτέρων αγαθών. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενεργοποιήσετε υποθέσεις που είχαν βαλτώσει. Να αναμένετε επαγγελματικές επιτυχίες το φθινόπωρο. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για τους Δίδυμους που καθοδηγούν την κοινή γνώμη. Τους διαφημιστές τους δημοσιογράφους τους συγγραφείς τους πολιτικούς και τους συνδικαλιστές. Σχέσεις οι οποίες δεν στηρίχθηκαν στην ειλικρίνεια και στο σεβασμό φαίνεται να μην έχουν από εδώ και πέρα διάρκεια. Για όσους αποφασίσουν να κάνουν γάμο, μέσα σε αυτή τη χρονιά, καλό θα είναι να μην βιαστούν, γιατί γενικά θα υπάρχει τάση για επιπόλαιες και απερίσκεπτες αποφάσεις. Το συγκεκριμένο πρώτο τρίμηνο αλλά και το καλοκαίρι σας αναζωογονούν οι ερωτικές επιτυχίες και η καλή παρέα. Ορισμένες εντάσεις στο σπίτι μοιάζουν να εκτονώνονται κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, που αναμένονται υπέροχες. Το τελευταίο τρίμηνο αφιερώστε το στον ερωτικό σας σύντροφο και εξωτερικεύστε του τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Καρκίνο 22/6 - 22/7

   

'Oσα περάσατε στο παρελθόν μπορεί να σας έφεραν στα όρια των αντοχών σας αλλά είναι παράλληλα και μια κληρονομιά που κερδίσατε υπό την έννοια της ουσιαστικής σας ωρίμανσης. Το 2008 σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και επιτυχίες από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μια στενωπός από γεγονότα που δεν θα έχουν να κάνουν με τη δράση σας ίσως σας ζορίσει λιγάκι τη φετινή άνοιξη. Σας συμφέρει να είστε προσεκτικοί και αποστασιοποιημένοι. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, ενώ κάθε πολιτική είδηση, θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας. Θα οδηγείστε τώρα από αξίες που έχουν διάρκεια, και ο ανθρωπισμός και αλτρουισμός που θα δείξετε, θα μπορέσει να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ενασχόλησής σας. Θα σημειώσετε αρκετές επιτυχίες αυτή τη χρονιά στα επαγγελματικά σας και η επαγγελματική σας άνοδο θα σας απασχολήσει έντονα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους καλείστε να διοικήσετε σωστά και υπεύθυνα τους υφισταμένους σας και να κατανοήστε τα προβλήματά τους. Ο χειμώνας του 2008 θα σας χαρίσει δύναμη και θάρρος για φιλόδοξα ξεκινήματα και διεκδικήσεις στον προσωπικό αλλά και τον κοινωνικό στίβο. Προωθήστε τότε τα σχέδιά σας και υλοποιήστε τις αποφάσεις σας φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση. 'Oσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες το δίμηνο Ιουνίου Ιουλίου δεν θα πρέπει να διστάσουν να επεκτείνετε την επιχείρησή τους ακόμη και αν χρειαστεί να τοποθετήσουν επιπλέον ποσά με ίδια ή ξένα κεφάλαια. Τα περιουσιακά και οικονομικά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο και ο επαγγελματικός σας προγραμματισμός προχωρά με ταχύτητα και ακρίβεια. Η λίμπιντό σας πάντως θα πετά φωτιές το 2008 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς, χωρίς ουσιαστική ικανοποίηση και δέσιμο. 'Eνα ταξίδι που θα συνδυάσει την αναψυχή με τα επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να αποφασίζετε απ΄ τους περισσότερους Καρκίνους στα τέλη του καλοκαιριού. Οι αδέσμευτοι θα αυξήσετε τις ερωτικές σας κατακτήσεις με γνωριμίες που κάλλιστα μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμές σχέσεις. Οι κοινωνικός σας προβληματισμός, αυξάνεται στα τέλη του 2008 και όταν δεν θα βλέπετε λύσεις, θα πικραίνεστε για τις αδικίες, των κοινωνικών καταστάσεων.'Oσοι από εσάς, είστε ήδη γονείς, θα διανύσετε πολύ ευχάριστη περίοδο σε σχέση με τα παιδιά σας, όπως για παράδειγμα, λόγω προόδου τους, είτε λόγω νεοανακαλυφθέντων ταλέντων τους.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Λέοντα 23/7 - 23/8

   

Οι περισσότεροι κατανοείτε πως διανύετε μία κρίσιμη αλλά και ενδιαφέρουσα περίοδο Απ την αρχή του 2008 θα ξοδέψετε ένα μέρος του εαυτού σας για να βελτιώσετε τις πλευρές εκείνες που υστερούσαν στο παρελθόν. Το πρώτο τρίμηνο προετοιμαστείτε για τις επερχόμενες αλλαγές στο περιβάλλον σας. Στην διάρκεια της άνοιξης οι ανάγκες σας θα σας οδηγήσουν στη νέα τεχνολογία. Οι Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ο Κυβερνοχώρος θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η ανεξαρτησία σας θα είναι τονισμένη μαζί με την επιθυμία σας να ταξιδέψετε ή να έλθετε σε επαφή με άγνωστους τόπους. Αν έχετε σχεδιάσει κάτι παρόμοιο θα είναι καλή εποχή να το ξεκινήσετε. Επιπλέον, αν έχετε αρχίσει να σκέπτεστε για το μέλλον σας, ίσως να αποκτήσετε πρώτα άγχος και μετά να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. 'Oσον αφορά αυτά τα σχέδια, γενικά, θα είναι μεγαλεπήβολα και δεν θα ικανοποιείστε με τις ασήμαντες υποθέσεις. Είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε με την παρούσα κατάσταση. Τα δεδομένα της καλοκαιρινής περιόδου σας φτιάξουν το κέφι. Καθώς φαίνεται ανυπομονείτε να ξεκινήσετε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο Και καθώς φαίνεται πλανητικά δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμα. Μία τάση φυγής απ την καθημερινότητα σας καταλαμβάνει το καλοκαίρι αυξάνοντας κατά πολύ τόσο τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας όσο και τις επαφές σας με αισιόδοξα πρόσωπα. Επαγγελματικά το 2008 θα ξεκινήσει διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεστε απελευθερωμένοι από τα άγχη της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις προωθώντας με σιγουριά και άνεση τα σχέδιά σας. Από την άλλη όμως πιστεύετε πως περνούν μία μακροχρόνια κρίση οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες και παραβλέπονται αρκετά σημεία συμφωνιών και συμβάσεων. Οι ευκαιρίες έρχονται στο πέρασμα των μηνών. Είστε τολμηροί και σίγουροι για το επαγγελματικό σας μέλλον και αρχίζετε να σχηματοποιείτε μονοπάτια μπροστά σας. Σε αρκετά καλό επίπεδο θα κυμανθούν το 2008 τα αισθηματικά σας. Η ερωτική σας διάθεση κορυφώνεται τόσο το πρώτο δίμηνο όσο και το καλοκαίρι. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας όσον αφορά τα ερωτικά και τις φιλίες για να μην υπάρξουν απώλειες. Τη φετινή άνοιξη εμφανίζεστε εγκάρδιοι και γοητευτικοί.'Eνα νέο πρόσωπο ίσως κάνει την εμφάνισή του στην προσωπική σας ζωή. Ψάξτε μέσα σας να δείτε αν ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Παρθένο 24/8 - 22/9

  

Η χρονιά που πέρασε έφερε στο προσκήνιο αρκετούς προβληματισμούς που σας έριξαν την ψυχολογία και σας αποδυνάμωσαν. Το Νέο 'Eτος συνεχίζει να φέρνει μία βαθιά εσωτερική αλλαγή. Οι πιθανότητες να αλλάξετε σπίτι ή γραφείο είναι αυξημένες ιδιαίτερα εάν κάτι αντίστοιχο σκεφτόσασταν το καλοκαίρι που πέρασε. Το κρίσιμο αυτό καλοκαίρι θα είναι πολύ ωφέλιμο για σας να επιδιώκετε συχνά πυκνά κάποιες αποδράσεις είτε ταξιδεύοντας είτε απολαμβάνοντας την ανωνυμία σας μέσα στο πλήθος της πόλης για να μπορέσετε να αντεπεξέρθετε στις πιέσεις. Το φθινόπωρο φίλοι μου θα έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, να γίνετε υπεραισιόδοξοι, να προκαταλαμβάνεστε με την έκβαση των γεγονότων και να αγνοείτε ενδεχομένους κινδύνους. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα δικαιώσουν το όνομά σας και θα αποδείξουν τις γνώσεις σας γύρω απ το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε στο περιβάλλον σας. Απ την αρχή του έτους θα πρέπει να παραμένετε αφοσιωμένοι στα δημιουργικά σας έργα. Ακολουθώντας αυτή και μόνον αυτή τη συμβουλή να είστε σίγουροι πως η προσπάθεια πολλών ετών με στόχο την ανάδειξη των ικανοτήτων σας θα αποδώσει το δεύτερο εξάμηνο. Οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις τον Αύγουστο δεν σας αφήνουν να ξεφύγετε απ την καθημερινότητα και απ τα στενά πλαίσια του επαγγελματικού σας χώρου. Αν η δουλειά που κάνετε έχει σχέση με τα ταξίδια, τον τουρισμό, τη διπλωματία, τις επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, τη διδασκαλία, θα είναι ένας χρόνος παραγωγικός και επιτυχημένος. Επίσης, ίσως δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αφορά κάποια παλιά ενασχόλησή σας και ίσως έχετε, περισσότερες από μια, δραστηριότητες. Προσέξετε όμως, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί σε κατάσταση σύγχυσης διαμοιράζοντας την ενεργητικότητά σας σε πολλούς τομείς, ταυτόχρονα. Πολλοί από εσάς θα σκαρώσετε τον διάδοχο μέσα στο πρώτο μισό του έτους!. Θα είστε κοινωνικοί ενώ η ρομαντική σας διάθεση θα ικανοποιήσει τον σύντροφό σας ή τη νέα σας κατάκτηση. Γοητεύετε τους πάντες με την παρουσία σας και οι ευκαιρίες παρουσιάζονται ακριβώς την στιγμή που τις θέλετε. Αυτόν τον καιρό έχετε την διάθεση να βλέπετε τους άλλους μέσα από ένα "ροζ" φόντο. Τείνετε να εξιδανικεύετε κάποιους και να πιστεύετε ότι καλύτερο για αυτούς ως ότου να δείτε τον πραγματικό τους χαρακτήρα και να απογοητευτείτε. Αυτή την στιγμή βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Προσπαθήστε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν αναμιγνύεστε με νομικές συμφωνίες, ή γάμο, γιατί έχετε μια ισχυρή τάση να παρασύρεστε εύκολα από τους άλλους με αποτέλεσμα την αυξημένη πιθανότητα εξαπάτησης.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Ζυγό 23/9 - 22/10

  

Καθώς φαίνεται αυτή τη χρονιά οι πλανητικές θέσεις και οι μεταξύ τους όψεις σας ευνοούν. Παρά ταύτα όμως εσείς θα αισθάνεστε ανικανοποίητοι και θα εκφράζετε έμμεσα τα παράπονά σας. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι τόσο στον συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο όσο και στον χώρο που κινείστε. 'Eνα γεγονός θα σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις των πιστεύω σας στα μέσα της χρονιάς. Ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή ώστε να δημιουργήσετε μια σημαντική φιλία. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει με αποτέλεσμα να αντιδράτε στις περισσότερες καταστάσεις με επιθετικότητα. Θα πρέπει να προσέχετε πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις και να επιχειρείτε πάντα να τις θέτετε κάτω από έλεγχο. Στην πορεία των μηνών, γίνεστε απαιτητικοί και ορθολογιστές. Αν και τα πράγματα δεν ξεκινούν με τους καλύτερους όρους. Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Το αντίθετο φύλλο και τα παιδιά θα τραβήξουν πολύ την προσοχή σας το τέταρτο τρίμηνο. Αν έχετε παιδί θα αφοσιωθείτε έντονα σε αυτό και θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν δεν έχετε παιδιά θα αρχίσετε να σκέπτεστε την πιθανότητα να αποκτήσετε. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως π.χ. θυμό, λύπη, μίσος, ζήλεια, κ.λπ.. να σας ελέγξουν. Αυτό προκαλεί περισσότερες δυσκολίες όταν θέλετε να χειρισθείτε κάποιες υποθέσεις. Το διάστημα αυτό όσοι Ζυγοί ασχολούνται με την τέχνη αλλά και τις σύγχρονες ουτοπίες (σινεμά τηλεόραση διαφήμιση κ.λ.π.) θα βρουν ευκαιρίες και ιδέες για να αποτυπώσουν το δυναμικό τους. Αρκετοί από σας θα βρεθείτε σε επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις την άνοιξη. Ο περιορισμός των δαπανών και η συγκέντρωση κεφαλαίων, θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και να απαλλαχθείτε από δεσμεύσεις του παρελθόντος. Οι συνεργασίες, θα στεφθούν με επιτυχία το 2008, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της επιχειρήσεώς σας. Κέρδη από επενδύσεις ή ακόμα και έσοδα από παλαιότερες συνεργασίες σας το δεύτερο τετράμηνο. Από την αρχή της χρονιάς θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις. Την άνοιξη του 2008 θα αναζητήσετε έναν αληθινό σύντροφο με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Τίποτα δεν σταματά την γοητεία σας τη φετινή χρονιά. Μικρά ταξίδια και ευχάριστες αποδράσεις περιμένουν τους περισσότερους από εσάς τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη. Θα αισθάνεστε ανήσυχοι δεν θα σας χωρά το σπίτι και θα είστε μονίμως στην πρίζα. Αφεθείτε λοιπόν στην ενεργητικότητά σας άλλωστε το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Οι πλανητικές σχέσεις στα τέλη καλοκαιριού θα βοηθήσουν την γέννηση νέων σχέσεων αλλά και την αποκατάσταση των φθαρμένων σχέσεων.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Σκορπιό 23/10 - 22/11

   

Για το μυστηριώδες ζώδιό σας το 2008 θα συνυπάρχουν και θα συμπορεύονται τα θετικά και ευνοϊκά γεγονότα με τις αντιξοότητες. Στον τομέα της οικογένειας και του στενού σας κύκλου καλείστε με το καλημέρα της χρονιάς να αντιμετωπίσετε κάποιες ιδιάζουσες καταστάσεις. Οι δεσμεύσεις και οι αναποδιές ρίχνουν την ψυχολογία σας πάνω που ετοιμάζεστε να κάνετε άλματα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας ενδέχεται να εκφραστούν εγωκεντρικά. Δείξτε υπομονή και διπλωματικότητα προβάλλοντας σταθερές και ξεκάθαρες απόψεις. Η χρονιά αυτή, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ανανέωση ενώ θα ανοιχτούν καλύτεροι δρόμοι για το μέλλον σας, σε όλα τα επίπεδα. Στο πέρασμα του πρώτου τετραμήνου κορυφώνεται η αγωνία σας για το άγνωστο. Διάφορες κοσμοθεωρίες έλκουν το ενδιαφέρον σας όπως και οι απαντήσεις σε κάθε λογής μεταφυσικό σας ερώτημα. Φέτος την Aνοιξη και το Καλοκαίρι ψάχνετε για νέους τρόπους έκφρασης και η δημιουργικότητά σας, αναδεικνύεται με πολλές και αξιόλογες μορφές. Μέχρι και τα τέλη του πρώτου εξαμήνου σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες όσον αφορά την καριέρα σας. Θα διαπιστώσετε πως βρίσκεστε στην καρδιά μιας από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής σας. 'Oλα πηγαίνουν καλύτερα. Οι περισσότεροι από εσάς αυτό το έτος ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο και κατευθύνεστε μπροστά. Οι συνεχιζόμενες ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο σας οδηγούν σε περιορισμούς δαπανών και εξόδων και σε ανασφάλειες για την πορεία των εισπράξεών σας. Εφόσον θα είστε εξαιρετικά δημιουργικοί, το φετινό χειμώνα θα αναζητήστε, πρακτικές εφαρμογές, όλης αυτής της δημιουργικότητας. Μην την σπαταλήσετε, χωρίς να βάλετε κάποιους στόχους. Απ τις αρχές του χρόνου το Σύμπαν θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες σε ζητήματα συναισθηματικού χαρακτήρα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο και φέτος στην αισθηματική σας ζωή, τόσο σε ψυχικό όσο και σε φυσικό επίπεδο, αλλά θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα ροζ χρωματισμένο πρίσμα, εξιδανικεύοντας εύκολα τους άλλους. 'Oλα πηγαίνουν καλύτερα αυτό το χειμώνα. Σε άλλους παρουσιάζεται η ερωτική επιβεβαίωση. Σε άλλους γεννήσεις βρεφών και σε όλους σας οι διασκεδάσεις. Δώστε λύσεις δείχνοντας διάθεση για εναρμόνιση και επιδίωξη του κοινού συμφέροντος με το σύντροφό σας. 'Eρχεστε κοντά στον σύντροφό σας και η επικοινωνία σας μαζί του λύνει τις παρεξηγήσεις.Το τελευταίο τρίμηνο ξαναφέρνει στο προσκήνιο την αισιοδοξία και το κέφι. Θα είστε πολύ ερωτικοί όσο περνούν οι μέρες.

 

 

  

Ετήσια πρόβλεψη για τον Τοξότη 23/11 - 21/12

   

Και αυτή τη χρονιά κατευθύνεστε ως οι εκφραστές της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας του ατόμου. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς το περιβάλλον άλλοτε θα σας θαυμάζει και άλλοτε θα σας ζηλεύει για τον τρόπο που καταφέρνετε να υπερασπίζεστε την αυτοτέλειά σας. Η αλήθεια είναι πως οι εποχές της ανεμελιάς και της αυτοέκφρασης που είχατε στο παρελθόν ζήσει έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κάποιες καταστάσεις που εμφανίζονται και αυτό το χρόνο που φέρνουν αρκετές διακυμάνσεις το σκηνικό της ζωής σας μεταλλάσσοντας σας καταλυτικά. Αναγνωρίστε τις δικές σας βασικές αλήθειες και φροντίστε, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν στη ζωή σας. Κάντε σχέδια, οραματιστείτε, τολμήστε με θάρρος το φετινό χειμώνα χωρίς θράσος, με αισιοδοξία αλλά χωρίς αλαζονεία. Χρησιμοποιείστε την λογική σας και δράστε την κατάλληλη στιγμή. Απ τον δεύτερο τρίμηνο και μετά μπορεί οι δυσκολίες να παραμένουν αλλά σας περιμένουν παράλληλα και οι επιτυχίες. Οι κατακτήσεις και τα επιτεύγματα. Στα τέλη καλοκαιριού ευνοούνται οι μετακινήσεις η συμμετοχή σε ρεύματα γνώμης η επικοινωνία και όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τα γραπτά. Το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2008 ψάξτε βαθύτερα τον εαυτό σας αναζητώντας μια απάντηση στα φιλοσοφικά ερωτηματικά που σας απασχολούν. 'Oσον αφορά τα επαγγελματικά σας φαίνεται να κυλά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς κοπιαστικά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δημιουργούν οικονομικά ανοίγματα και ψυχολογικές πιέσεις. Το πρώτο τρίμηνο παρουσιάζεται κάποια αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο που συνοδεύεται και από ανησυχίες για το μέλλον. Χρειάζεται από μέρους σας ένας συνδυασμός υπομονής ευελιξίας που σύντομα θα σας χαρίσει τόλμη και ευελιξία για να βγείτε κερδισμένοι επαγγελματικά. Οι πλανητικές θέσεις σας προικίζουν με γοητεία και πειθώ βελτιώνοντας κατά πολύ την πορεία των αισθηματικών σας. Για κάποιους το πρώτο τρίμηνο ο χωρισμός θεωρείται αναπόφευκτος. Σε κάποιους άλλους το μόνο που κρατάει τη σχέση τους είναι οι κοινωνικές και οι περιουσιακές συνθήκες και υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές σχέσεων, αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο, που θα αντέξει μακροπρόθεσμα. Γι αυτό ας μην σπεύσουν κατά τη διάρκεια κάποιου ενθουσιασμού τους, να αποφασίσουν για ένα γάμο, γιατί όσο απροσδόκητα προκύψει, άλλο τόσο απροσδόκητα θα διαλυθεί. 'Oσο περνούν οι μέρες του 2008 τόσο και πιο πολύ θα ανακουφίζεστε αισθηματικά και ιδιαίτερα όσο προχωρά το καλοκαίρι. Για πολλούς από εσάς κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή τους το καλοκαίρι δίνοντάς τους χαρά και ικανοποίηση. Το τελευταίο διάστημα του χρόνου θα είναι θεραπευτικό για τα ερωτικά τραύματα που προκλήθηκαν.